Author Topic: Help Please - not a valid feed template ERROR?  (Read 4192 times)

1sttimecaller

  • Newbie
  • Posts: 7
Help Please - not a valid feed template ERROR?
« on: July 22, 2010, 03:45:24 pm »
This error comes up when trying to access my feed. All was fine until I added the redirects and stat tracking stuff.

ERROR: rss2firsttimecaller.wife-aggro.com/wp-content/uploads/2010/07/FTC_OTM_0041.mp3 is not a valid feed template.

Thank you in advance,

Demise
www.firsttimecaller.net

angelo

  • CIO, RawVoice
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4483
Re: Help Please - not a valid feed template ERROR?
« Reply #1 on: July 23, 2010, 08:44:13 am »
I went to firsttimecaller.wife-aggro.com and checked out both your main feed (http://firsttimecaller.wife-aggro.com/?feed=rss2) and your podcast (http://firsttimecaller.wife-aggro.com/?feed=podcast) feed and they load correctly. Can you think to this feed that is giving you the error?

1sttimecaller

  • Newbie
  • Posts: 7
Re: Help Please - not a valid feed template ERROR?
« Reply #2 on: July 23, 2010, 09:41:06 am »
Thank you so much for the reply! :)

- Itunes says there are no playable episodes.

When I go to individual posts on my site :
- The players wont do anything (not even in the new window option)
- The DOWNLOAD link gives me the  "ERROR: rss2firsttimecaller.wife-aggro.com/wp-content/uploads/2010/07/FTC_OTM_0041.mp3 is not a valid feed template."

1sttimecaller

  • Newbie
  • Posts: 7
Re: Help Please - not a valid feed template ERROR?
« Reply #3 on: July 23, 2010, 12:50:58 pm »
For the record I just tried Pinging Itunes and it says: iTunes URL required to ping iTunes.

But the URL is there and correct: http://itunes.apple.com/us/podcast/first-time-caller/id380881581

And Diagnostics tool says all is a success.
« Last Edit: July 23, 2010, 12:52:47 pm by 1sttimecaller »

angelo

  • CIO, RawVoice
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4483
Re: Help Please - not a valid feed template ERROR?
« Reply #4 on: July 23, 2010, 05:20:13 pm »
Regarding the Media URL, It appears your FEED url is getting into your Media URLs. Just a guess, makes sure the following url (http://firsttimecaller.wife-aggro.com/?feed=rss2) IS NOT in your Media Statistics 1, Media Statistics 2, Media Statistics 3 settings.

Regarding your ping URL, http://itunes.apple.com/us/podcast/first-time-caller/id00000000 is a new subscription format that we will include in the next update to PowerPress. If you do not want to wait, replace http://itunes.apple.com/us/podcast/first-time-caller/id380881581 with http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewPodcast?id=380881581 and then the current version of PowerPress will ping iTunes correctly.

1sttimecaller

  • Newbie
  • Posts: 7
Re: Help Please - not a valid feed template ERROR?
« Reply #5 on: July 23, 2010, 05:36:05 pm »
Regarding the Media URL, It appears your FEED url is getting into your Media URLs. Just a guess, makes sure the following url (http://firsttimecaller.wife-aggro.com/?feed=rss2) IS NOT in your Media Statistics 1, Media Statistics 2, Media Statistics 3 settings.

Thank you,
Itunes is now pinging, and i took the feed URL out of  Media Statistics 1,(I do not use 2 or 3 (yet).

Now that I changed the media link, the player is still doing nothing, and the links are just reloading the page vs. giving me that error?

See below image for more info






1sttimecaller

  • Newbie
  • Posts: 7
Re: Help Please - not a valid feed template ERROR?
« Reply #6 on: July 23, 2010, 05:50:59 pm »
here is what is in the Default Media URL below:


1sttimecaller

  • Newbie
  • Posts: 7
Re: Help Please - not a valid feed template ERROR?
« Reply #7 on: July 24, 2010, 12:48:17 pm »
When i view the source code it's showing the link has been doubled:

<p class="powerpress_links powerpress_links_mp3">Podcast: <a href="http://media.blubrry.com/firsttimecaller/www.firsttimecaller.net/wp-content/uploads/2010/firsttimecaller.wife-aggro.com/wp-content/uploads/2010/07/FTC_OTM_0041.mp3" class="powerpress_link_pinw" target="_blank" title="Play in new window" onclick="return powerpress_pinw('254-podcast');">Play in new window</a>
 | <a href="http://media.blubrry.com/firsttimecaller/www.firsttimecaller.net/wp-content/uploads/2010/firsttimecaller.wife-aggro.com/wp-content/uploads/2010/07/FTC_OTM_0041.mp3" class="powerpress_link_d" title="Download">Download</a>
</p>

1sttimecaller

  • Newbie
  • Posts: 7
Re: Help Please - not a valid feed template ERROR?
« Reply #8 on: July 24, 2010, 12:59:24 pm »
I fixed it!

I took my link info our of the Media Statistics redirect url string and now all is great!

Tks for helping! & I hope this helps others!
 

angelo

  • CIO, RawVoice
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4483
Re: Help Please - not a valid feed template ERROR?
« Reply #9 on: July 25, 2010, 07:24:25 pm »
Glad you caught that.

For anyone else reading, make sure you keep your media statistics redirect specific to the service, and your "Media URL" specific to where your media is hosted. Trying to put the two together yourself can complicate things. Let PowerPress do the work.