Author Topic: Problems with RSS Feeds with PP 1.0.4 and 1.0.5  (Read 1344 times)

kristine

  • Newbie
  • Posts: 3
Problems with RSS Feeds with PP 1.0.4 and 1.0.5
« on: February 06, 2010, 12:48:57 pm »
Hi there,

since upgrading to 1.0.5 with Wordpress (WP) 2.8.5 following problems occur:


Now upgraded to WP 2.9.1 and installed Powerpress 1.0.4:

  • Now both feeds are broken. The false is the same: line 1, column 0: XML parsing error: <unknown>: 1:0: no element found


I have reinstalled PP 1.0.5. Nevertheless, the errors persist.

Can anybody help me?

Many thanks and greetings,
Kristine

Todd

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 418
Re: Problems with RSS Feeds with PP 1.0.4 and 1.0.5
« Reply #1 on: February 07, 2010, 10:10:43 pm »
It looks like you have HTML in your iTunes Summary you may want to clear that out. http://www.feedvalidator.org

Todd..

line 151, column 362: itunes:summary should not contain HTML: &ds2; (65 occurrences) [help]

    ... 3404163915/ref=nosim?tag=krimikiste-21).</itunes:summary>

kristine

  • Newbie
  • Posts: 3
Re: Problems with RSS Feeds with PP 1.0.4 and 1.0.5
« Reply #2 on: February 08, 2010, 01:47:48 am »
That was not the main problem and it's not important at the moment.

After I deactivated all my plugins the fees were OK. Now it's working!

angelo

  • CIO, RawVoice
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4483
Re: Problems with RSS Feeds with PP 1.0.4 and 1.0.5
« Reply #3 on: February 08, 2010, 08:48:15 pm »
This could be caused if an already activated plugin is doing some sort of caching of the feeds.