Author Topic: "PLAY IN NEW WINDOW" not working  (Read 2820 times)

StateDOG

  • Newbie
  • Posts: 4
"PLAY IN NEW WINDOW" not working
« on: November 18, 2009, 11:12:46 am »
I've got the Powerpress plugin installed on two different WP sites. It works well on one, and seems to work well on the other save one glitch: the play in new window doesn't work. When clicked it will open a new window, but nothing plays at all. It has this URL http://mydomain.net/?powerpress_pinw=207-podcast

Is there a setting somewhere I've got wrong? Or is it a theme issue? It's the "Visual" theme by Organized Themes. I did have to do a bit of tweaking but everything else is working now.

angelo

  • CIO, RawVoice
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4483
Re: "PLAY IN NEW WINDOW" not working
« Reply #1 on: November 18, 2009, 12:07:17 pm »
http://mydomain.net does not appear to be a WordPress blog. Are you sure your second site is using WordPress or some other CMS?

StateDOG

  • Newbie
  • Posts: 4
Re: "PLAY IN NEW WINDOW" not working
« Reply #2 on: November 18, 2009, 12:24:25 pm »
Sorry, it's actually http://theorchardoxford.net/?powerpress_pinw=207-podcast

I was just using "mydomain" as an example. Here's the page the post is on: http://theorchardoxford.net/2009/11/intimacy-week-3-nov-15-2009/

angelo

  • CIO, RawVoice
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4483
Re: "PLAY IN NEW WINDOW" not working
« Reply #3 on: November 18, 2009, 04:53:47 pm »
When you try to view the flash player directly, it should load in your web browser: http://theorchardoxford.net/wp-content/plugins/powerpress/FlowPlayerClassic.swf

Looks like the flash player may have been corrupted when it was uploaded to your site. Try re-uploading the powerpress/FlowPlayerClassic.swf, make sure your FTP application is in binary mode when you do.

StateDOG

  • Newbie
  • Posts: 4
Re: "PLAY IN NEW WINDOW" not working
« Reply #4 on: November 19, 2009, 12:05:52 pm »
Worked like a charm, angelo. Thanks for the help.